top of page
  • rikuvalli

HOX! Jari Kajaste vierailee Studiolla 27-29.05.2024


Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että Jari Kajaste on tekemässä leimaa Studiollamme 27-29. 052024. Todella huikea tilaisuus ottaa sellaista leimaa, että ihan heti ei tule vastaan.


Yhteyden voi ottaa suoraan sähköpostitse jari@kajaste.art tai laittamalla viestiä instassa jarin profiiliin @jari_kajaste


Jarin tunnusomainen tyyli on realismi, jota hän on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta. Hän luo realistisia kuvia mustavalkoisina sekä värillisinä. Hän tekee myös muita tyylejä, kuten graafisia kuvia.


"Jari Kajaste on tunnettu nimi tatuointialalla. Yli 25 vuoden kokemuksella hän on ollut yksi alan pioneereista. Jarin matka tatuoimiseen alkoi hetken mielijohteesta, kauan ennen kuin hänellä itsellään oli yhtäkään tatuointia. Hän näki ensimmäisen tatuointikoneensa vasta, kun osti sen ja alkoi harjoitella. Ensimmäiset vuodet hän tatuoi kotistudiostaan.Muutaman kotistudiossa vietetyn vuoden jälkeen hänet palkattiin Duck’s Tattoo -studioon, joka oli tuolloin Suomen johtava tatuointistudio. Jari työskenteli siellä yli 12 vuotta, ennen kuin perusti oman studionsa Tallinnaan, jossa hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta.


Jarin tunnusomainen tyyli on realismi, jota hän on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta. Hän luo realistisia kuvia mustavalkoisina sekä värillisinä. Hän tekee myös muita tyylejä, kuten graafisia kuvia."
124 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page