top of page
Search

Moikka moi, kaikki! Täällä Iida, meidän studion ihka oma harkkari.


Ajattelin vihdoin ja viimein esitellä itseni ja ilmoitella, että nyt löytyy meikäläiselle aikoja. Teen hyvin graafisella otteella tehtyjä tatuointeja, ennen kaikkea keskiaika-meininkejä omalla twistillä. Jos kaipailet leimaa, niin marraskuulle löytyy muutamia vapaita aikoja. Varaa aikasi suoraan Whatsappista numerosta 041 314 1954 tai meidän sivujen yhteydenottolomakkeen kautta.


Lisää töitäni voi tsiigailla Instagramissa osoitteessa https://www.instagram.com/lepratattoo/


Moro!

Meillä olisi vapaita aikoja vielä tämän vuoden puolella Iidalle ja Eleonoralle. Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai whatsappilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!


Isot ja pienet projektit on tervetulleita! Tervetuloa palveltavaksi!Heipä hei taas, mussukat!


Iso osa studion väestä on lomailemassa tämän viikon perjantaista 17. päivä eteenpäin juhannuksen yli asti. Jos sinulle on sovittu tapaaminen tänä aikana, ei hätiä, ne pitävät kyllä kutinsa. Kuitenkin viesteihin vastailu tänä aikana on hidasta/olematonta, eli pyydämme kärsivällisyyttänne.


Eleonoralle on vielä aikoja tarjolla, yksi tai kaksi löytyy ennen juhannusta ja myös juhannuksen jälkeen on oikein hyvin aikoja. Laittakaa suoraan viestiä Ellulle numeroon 0401442178 jos kiinnostaa!


Jos tulee kiireistä asiaa Sadulle, laita viestiä mailiin satu.lustig@gmail.com tai 0405564829. Hän vastailee hitaasti mutta varmasti loman aikana.


Rikun saa kiinni loman jälkeen.


Iidalle voi laittaa viestiä Iidan ajoista osoitteeseen iida.kontkanen@gmail.com , hänkin vastailee hitaasti mutta varmasti.

1
2
bottom of page