top of page
IMG_7601_v2.JPG
logo_black_edited.png

Todella kovan luokan artisti ensimmäisellä Suomen vierailulla.

Jessus, mitä tekstiä tämä velho duunaa!


Varaa aikasi suoraan häneltä IG:n kautta @potstattoo tai info@rikuturso.com


#lettering #letteringtattoo #freehand #freehandtattoo #freehandlettering #calligraphy #scripttatto
Alexey - IG:ssä @potstattoos. Yli kymmenen vuotta tatuoinut Potstattoo, lettering-tatskojen kunkku matkaa Tampereelle Saksanmaalta ja jatkaa täältä Italiaan. Ensimmäistä kertaa Suomessa. Jos olet ikinä haaveillut näyttävästä lettering-tatuoinnista, niin nyt kannattaa varata aikaa!


Hämmentävän kovaa kamaa freehand-tyylillä!Tekstiä takaraivoon!

Tekstiä käteen!
Rajoitetusti aikoja tarjolla!
Varaa aikasi suoraan häneltä IG:n kautta @potstattoo tai info@rikuturso.com

122 views0 comments
  • rikuvalli

Updated: Jun 13

Moikka moi, kaikki! Täällä Iida, meidän studion ihka oma harkkari. Ajattelin vihdoin ja viimein esitellä itseni ja ilmoitella, että nyt löytyy meikäläiselle aikoja. Teen hyvin graafisella otteella tehtyjä tatuointeja, ennen kaikkea keskiaika-meininkejä omalla twistillä. Jos kaipailet leimaa, niin marraskuulle löytyy muutamia vapaita aikoja. Varaa aikasi suoraan Whatsappista numerosta 041 314 1954 tai meidän sivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lisää töitäni voi tsiigailla Instagramissa osoitteessa https://www.instagram.com/lepratattoo/


170 views0 comments
  • rikuvalli

Updated: Jun 13


Moro! Meillä olisi vapaita aikoja vielä tämän vuoden puolella Iidalle ja Eleonoralle. Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai whatsappilla ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian! Isot ja pienet projektit on tervetulleita! Tervetuloa palveltavaksi!

157 views0 comments
bottom of page