Search

Heipä hei taas, mussukat!


Iso osa studion väestä on lomailemassa tämän viikon perjantaista 17. päivä eteenpäin juhannuksen yli asti. Jos sinulle on sovittu tapaaminen tänä aikana, ei hätiä, ne pitävät kyllä kutinsa. Kuitenkin viesteihin vastailu tänä aikana on hidasta/olematonta, eli pyydämme kärsivällisyyttänne.


Eleonoralle on vielä aikoja tarjolla, yksi tai kaksi löytyy ennen juhannusta ja myös juhannuksen jälkeen on oikein hyvin aikoja. Laittakaa suoraan viestiä Ellulle numeroon 0401442178 jos kiinnostaa!


Jos tulee kiireistä asiaa Sadulle, laita viestiä mailiin satu.lustig@gmail.com tai 0405564829. Hän vastailee hitaasti mutta varmasti loman aikana.


Rikun saa kiinni loman jälkeen.


Iidalle voi laittaa viestiä Iidan ajoista osoitteeseen iida.kontkanen@gmail.com , hänkin vastailee hitaasti mutta varmasti.

Huutelimme aiemmin täällä blogissa että Eleonora Kämppi on meillä täällä vierailevana taiteilijana, mutta nyt se on sitten virallista. Ihastuttavan taitava Eleonora (INSTAGRAM TÄSSÄ NÄIN TSIIGAILKAAS HEI) on tullut jäädäkseen Rikutursolle!


Nyt ei muuta kuin varailemaan kesälle aikoja, Eleonoran kalenterissa on oikein hyvin tilaa kaikenlaisille projekteille. Hän on erityisen taitava mustavalko-realismissa, mutta kaikenlaiset tatskat kyllä onnistuvat. Pistäkääs Whatsapp laulamaan, joko laittamalla suoraan Ellulle viestiä numeroon 0401442178 tai meidän studion Whatsappiin 041 315 1954.

Heipä hei, mussukat. Nyt olisi tarjolla aikoja ihastuttavalle Eleonora Kämpille meidän studiolla!


Eleonora on vierailemassa studiollamme ainakin nyt huhtikuun 2022, ja hänelle löytyy vielä toistaiseksi loppukuulle aikoja.


Jos musta-valko realismi kiinnostaa, niin laita laulaen Whatsappia Iidalle numeroon 041 3151954 niin voidaan katsella aikoja.


Eleonoran töistä näkee esimerkkejä hänen instagramissaan.

1
2