INFO

UUDET TOIMITILAT​ INFO

Muutin vuodenvaihteessa Putka Tattoosta uusiin toimitiloihin Hämeenpuistoon. 

*Kaikki minulle tehdyt varaukset ovat voimassa ja aikataulut muuttumattomat, vain sijainti muuttui.

*Uusi osoitteeni on Hämeenpuisto 31 A 4. Sisäänkäynti on kaktuskaupan vieressä ja ovisummerissa lukee A 4. Olen paikalla vähintään 15 min ennen sovittua aikaa. Auto kannattaa jättää parkkihalliin Hallituskadulle (Sokos) tai Näsilinnankadulle.

*Minulla ei ole toistaiseksi korttipäätettä, eli varauduthan riittävällä summalla käteistä rahaa. Pienet ostokset, kuten tatuointirasvan voit maksaa mobilepaylla tai paypalilla. Päivävelotukseni on yleensä luokkaa 600€, pidemmät sessiot sovitaan erikseen konsultaatiossa. Pienet kuvat hinnoitellaan yksilökohtaisesti.

*Pari viikkoa ajan varaamisesta saat sähköpostiisi varausmaksulaskun. Maksamalla sen, astuu varaus voimaan. Kaikki Putkalle maksetut varausmaksut ovat voimassa ja hyvitetään tatuoinnin yhteydessä. Jos sinulla on Putkan lahjakortti otathan yhteyttä etukäteen, sillä lahjakorttiduunit teen vielä Putkalla.

*Tarjoiluihin kuuluu kahvi, tee, pientä välipalapatukkaa ja virvokkeita. Paikan päällä on jääkaappi johon voi laittaa omia eväitä. Lainaan löytyy astioita ja ruokailuvälineitä, sekä mikro, kuten myös torkkupeittoja ja pyyhkeitä jos kuva vaatii itsensä verhoamista erikoisilla tavoilla.

*Yhteystiedot pysyvät samoina, eli 

puhelin 0440655002

email rikuturso (ät) gmail.com

instagram Rikuturso

facebook Rikuturso

Jos tulee kysyttävää soittele tai laita mailia. Ei muuta kuin tervetuloa uusiin tiloihin!

Rikuturso

SOITA JA VARAA AIKA

+358440655002

© 2020 Rikuturso