top of page

INFO

logo_mt.png
logo_mt.png

Puhelinnumero

Laita viestiä ja varaa aika!

Vastailemme yleensä klo 12-16

041 315 1954

YLEISTÄ

 

Tatuointistudio Rikuturso sijaitsee aivan Tampereen sydämessä Keskustorilla. Studiolla työskentelee tällä hetkellä viisi tatuointitaiteilijaa: EleonoraRikuSatu, Ville, Mikko . Lisäksi studiolla työskentelee harjoittelija ja assari Iida. 

 

Kaikki yhteystiedot ja artistien portfoliot löydät yläpalkista. Jos tulee kysyttävää soittele, lähetä viesti tai laita sähköpostia. Toteutamme isot ja pienet tatuoinnit, tatuoinnin suunnittelun ja peittokuvatatuoinnit. 

 

Tatuointihinnasto löytyy sivun alalaidasta. Maksutavat kortti, käteinen ja mobilepay. Olemme hinnoiltelleet itsemme keskipaikkeille, eli emme ole kallein, mutta emme halvinkaan. 

 

SIJAINTI

Toukokuusta 2023 alkaen osoitteemme on Keskustori 7 A 4. Iso pyöreä ovi suoraan taksitolpan edessä. Palanderin talo. Sekä rautatie- että linja-autoasemalta kävelee paikalle noin kymmenessä minuutissa. Mikäli tulet autolla, varaudu maksamaan pysäköinnistä. Parkkihalleja on alueella useampi. 

Tupakointi on studion taloyhtiön alueella kielletty (myös parvekkeella). Suosittelemme ottamaan mukaan nikotiini-korvaustuotteita. Kuitenkin jos himo on valtava, alakerrassa kadun toisella puolella voi käydä tupakoimassa.

VARAAMINEN JA SUUNNITTELU

Ajanvaraukset voit hoitaa joko soittamalla, Whatsappilla tai yhteydenottolomakkeella. Aloitathan puhelun esittelemällä itsesi - vaikka äitisi kännykässä on nimesi muistissa, meidän puhelimista sitä ei löydy. Suosimme ennen kaikkea whatsappia tai sähköpostia, sillä näin tiedot jäävät jonnekin ylös.

Varattuasi ajan saat sähköpostiisi tai mobilepayyn välityksellä varausmaksulaskun. Varaus astuu voimaan vasta kun lasku on maksettu. Jos olet epävarma kuvasta tai se vaatii isompaa suunnitelua, suosittelemme varaamaan konsultaatio/suunnitteluajan. Konsultaatioaika kestää noin tunnin ja maksaa 100€. Konsultaatioajalla suunnittelemme kuvaa paikan päällä ja suuntaa antavat luonnokset saat sähköpostiisi. Peittokuvien kanssa varaamme aina konsultaatioajan ennen varsinaista tatuointisessiota. Saman verran aikaa menee suunnitteluun joka tapauksessa tatuointipäivänä, mutta konsultaatioajasta maksamalla saat nähdä suunnitelmat etukäteen, ja voitte tarkemmin työstää ideaa. 

Artisti ei lähetä materiaalia etukäteen, ellei toisin sovita. Studiomme taiteilijat sopivat asiasta erikseen ja hoitavat kukin asian omalla tavallaan. Varausmaksua ei palauteta mikäli sovittuun tatuointiaikaan on alle kolme arkipäivää peruutuksesta tai siirrosta. Jos suunnittelutyötä tatuointia varten (esim. luonnos) on tehty, varausmaksua ei palauteta ollenkaan. Näin varmistamme että taiteilijoillemme jää jotain käteen äkillisen peruutuksen sattuessa. Jos tatuointi-aika peruuntuu, voidaan kuitenkin tilalle katsoa toinen aika.

Emme tee tatuointeja alaikäisille edes vanhemman luvalla.

VALMISTAUTUMINEN JA TARJOILUT

Tarjoiluihin kuuluu kahvi, tee ja erinäisiä virvokkeita. Omille eväille studiolla on jääkaappi ja lämmittämiseen mikro. Voit myös tilata studiolle ruokaa kesken päivän.

 

Lainaan löytyy astioita ja ruokailuvälineitä, sekä torkkupeittoja jos tehtävä kuva vaatii itsensä verhoamista erikoisilla tavoilla. Meillä yksityisyyteen panostetaan erityisesti. Tilaa on.

 

Pue yllesi mukavat vaatteet ja ota mukaan esimerkiksi kuulokkeet sekä omat särkylääkkeet. Keskustele puudutusrasvan käytöstä aina ensin artistin kanssa, sillä sen käyttö voi hankaloittaa tatuoimista.

Rikuturso

HINNASTO

Minimiveloitus tatuoinneissa - 100€

Koko päivän tatuointiaika:

muut artistit 550€-850€

Iida 250-450€

Konsultaatio/suunnittelu - 50€-200€

Tatuointirasva - 10€-15€

bottom of page