INFO

ARTISTIT

Tatuointistudio Rikutursolla työskentelee tällä hetkellä kaksi Artisti, Riku ja Satu. Satu aloitti työt elokuun alussa ja ottaa  ajanvarauksia kuluvalle vuodelle 2020. Rikun jono menee jo 2021 puolella.

Linkki Rikun instagramiin

Linkki Sadun instagramiin

SIJAINTI

Osoitteemme on Hämeenpuisto 31 A 4 Tampere. Sisäänkäynti on kaktuskaupan vieressä ja ovisummerissa lukee A 4. Olemme paikalla vähintään 15 min ennen sovittua aikaa. Auto kannattaa jättää parkkihalliin Hallituskadulle (Sokos) tai Näsilinnankadulle.

Linja-autoasemalta ja rautatieasemalta on n.15min kävelymatka. Helpoiten löydät perille kun kävelet Hämeenkatua pitkin ylöspäin Hämeenpuistoa kohden. Studiomme sijaitsee Hämeenpuiston ja Hämeenkadun risteyksessä Thrasherie-baaria vastapäätä. Käynti on Hämeenpuiston puolelta.

VARAAMINEN JA SUUNNITTELU

Ajanvaraukset voit hoitaa joko soittamalla tai Whatsappilla. Muistathan esitellä itsesi. Vaikka äitisi kännykässä on nimesi muistissa, meidän puhelimissa ei ole. Sähköpostissa on liian iso viive, sillä meille tulee joka päivä useita varauksia ja kalenteri elää.

Ajan varaamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausmaksulaskun. Maksamalla sen, astuu varaus voimaan. Jos olet epävarma kuvasta tai se vaatii isompaa suunnitelua, suosittelemme varaamaan konsultaatio/suunnitteluajan. Tämä kestää n.1h ja maksaa 100€. Siinä suunnittelemme kuvan paikan päälla ja saat valmiit kuvat sähköpostiisi. Varsinkin peitokuvissa erittäin suositeltava. Sama aika menee joka tapauksessa tatuointipäivänä, mutta nyt saat nähdä suunnitelmat etukäteen. 

Jos muuta ei ole sovittu, artisti ei lähetä mitään materiaalia etukäteen.

VALMISTAUTUMINEN JA TARJOILUT

Tarjoiluihin kuuluu kahvi, tee ja virvokkeita. Paikan päällä on jääkaappi johon voi laittaa omia eväitä. Lainaan löytyy astioita ja ruokailuvälineitä, sekä mikro, kuten myös torkkupeittoja ja pyyhkeitä jos kuva vaatii itsensä verhoamista erikoisilla tavoilla. 

Ota mukavat vaatteet ja kuulokkeet, sekä omat särkylääkkeet. Emme suosittele puudutusvoiteiden käyttöä, sillä niiden vaikutus on liian lyhyt. Voit myös tilata studiolle ruokaa kesken päivän.

HINNASTO

Minimiveloitus tatuoinneissa 100€

Koko päivän tatuointiaika Riku 600€-800€

Satu 400€-600€

Konsultaatio/suunnittelu 100€-200€

Tatuointirasva 10€

puhelin Riku 0440655002

puhelin Satu 0405564829

email Riku rikuturso (ät) gmail.com

email Satu satulustig@gmail.com

instagram Rikuturso

instagram Satutatuoi

facebook Rikuturso

Jos tulee kysyttävää soittele tai laita mailia. Ei muuta kuin tervetuloa leimalle!

Rikuturso

SOITA JA VARAA AIKA

+358440655002
+358405564829

© 2020 Rikuturso