INFO

logo_mt.png
logo_mt.png

YLEISTÄ

 

Tatuointistudio Rikuturso sijaitsee aivan Tampereen sydämessä, keskustorin kupeessa. Studiolla työskentelee tällä hetkellä kaksi artistia - Riku ja Satu

 

SIJAINTI

Toukokuusta 2021 alkaen osoitteemme on Keskustori 7C 32. Sisäänkäynti on Aleksis Kiven katu 11 puolelta Kaffilan ja Aitoleipä-kahviloiden välistä. Sekä rautatie- että linja-autoasemalta kävelee paikalle noin kymmenessä minuutissa. Mikäli tulet autolla, varaudu maksamaan pysäköinnistä. Parkkihalleja on alueella useampi.

VARAAMINEN JA SUUNNITTELU

Ajanvaraukset voit hoitaa joko soittamalla tai Whatsappilla. Aloitathan puhelun esittelemällä itsesi - vaikka äitisi kännykässä on nimesi muistissa, meidän puhelimista sitä ei löydy.  Emme suosittele tiedustelemaan ajanvarauksista sähköpostitse, sillä meille tulee joka päivä useita varauksia ja kalenteri elää nopeammin kuin mitä ehdimme gmailia tarkistelemaan.

Varattuasi ajan, saat sähköpostiisi varausmaksulaskun. Varaus astuu voimaan vasta kun lasku on maksettu. Jos olet epävarma kuvasta tai se vaatii isompaa suunnitelua, suosittelemme varaamaan konsultaatio/suunnitteluajan. Konsultaatioaika kestää noin tunnin ja maksaa 100€. Konsultaatioajalla suunnittelemme kuvan paikan päällä ja valmiit kuvat saat sähköpostiisi. Etenkin peittokuvien kanssa suosittelemme varaamaan konsultaatioajan ennen varsinaista tatuointisessiota. Saman verran aikaa menee suunnitteluun joka tapauksessa tatuointipäivänä, mutta konsultaatioajasta maksamalla saat nähdä suunnitelmat etukäteen. 

Artisti ei lähetä mitään materiaalia etukäteen, ellei toisin sovita.

VALMISTAUTUMINEN JA TARJOILUT

Tarjoiluihin kuuluu kahvi, tee ja erinäisiä virvokkeita. Omille eväille studiolla on jääkaappi ja lämmittämiseen mikro. Voit myös tilata studiolle ruokaa kesken päivän.

 

Lainaan löytyy astioita ja ruokailuvälineitä, sekä torkkupeittoja ja pyyhkeitä jos tehtävä kuva vaatii itsensä verhoamista erikoisilla tavoilla. 

 

Pue yllesi mukavat vaatteet ja ota mukaan esimerkiksi kuulokkeet sekä omat särkylääkkeet. Keskustele puudutusrasvan käytöstä aina ensin artistin kanssa.

 

 

 

 

 

Kaikki yhteystiedot ja artistien portfoliot löydät yläpalkista navigoimalla. Jos tulee kysyttävää soittele, lähetä viesti tai laita sähköpostia. Ei muuta kuin tervetuloa leimalle!

Rikuturso

HINNASTO

Minimiveloitus tatuoinneissa - 100€

Koko päivän tatuointiaika

Riku - 650€-850€

Satu - 350€-600€

Konsultaatio/suunnittelu - 100€-200€

Tatuointirasva - 10€

Soita ja varaa aika!

Puhelinnumero

041 315 1954