INFO

logo_mt.png
logo_mt.png

Puhelinnumero

Laita viestiä ja varaa aika!

Vastailemme yleensä klo 12-16

041 315 1954

YLEISTÄ

 

Tatuointistudio Rikuturso sijaitsee aivan Tampereen sydämessä, keskustorin kupeessa. Studiolla työskentelee tällä hetkellä kolme artistia: EleonoraRikuSatu  . Lisäksi studiolla työskentelee harjoittelija ja assari Iida. 

 

Kaikki yhteystiedot ja artistien portfoliot löydät yläpalkista navigoimalla. Jos tulee kysyttävää soittele, lähetä viesti tai laita sähköpostia. Ei muuta kuin tervetuloa leimalle!

 

SIJAINTI

Toukokuusta 2021 alkaen osoitteemme on Keskustori 7C 32. Sisäänkäynti on Aleksis Kiven katu 11 puolelta Kaffilan ja Aitoleipä-kahviloiden välistä. Sekä rautatie- että linja-autoasemalta kävelee paikalle noin kymmenessä minuutissa. Mikäli tulet autolla, varaudu maksamaan pysäköinnistä. Parkkihalleja on alueella useampi. 

Tupakointi on studion taloyhtiön alueella kielletty (myös parvekkeella). Suosittelemme ottamaan mukaan nikotiini-korvaustuotteita. Kuitenkin jos himo on valtava, alakerrassa kadun toisella puolella voi käydä tupakoimassa.

VARAAMINEN JA SUUNNITTELU

Ajanvaraukset voit hoitaa joko soittamalla tai Whatsappilla. Aloitathan puhelun esittelemällä itsesi - vaikka äitisi kännykässä on nimesi muistissa, meidän puhelimista sitä ei löydy. Suosimme ennen kaikkea whatsappia tai sähköpostia, sillä näin tiedot jäävät jonnekin ylös.

Varattuasi ajan saat sähköpostiisi varausmaksulaskun. Varaus astuu voimaan vasta kun lasku on maksettu. Jos olet epävarma kuvasta tai se vaatii isompaa suunnitelua, suosittelemme varaamaan konsultaatio/suunnitteluajan. Konsultaatioaika kestää noin tunnin ja maksaa 100€. Konsultaatioajalla suunnittelemme kuvan paikan päällä ja valmiit kuvat saat sähköpostiisi. Peittokuvien kanssa varaamme aina konsultaatioajan ennen varsinaista tatuointisessiota. Saman verran aikaa menee suunnitteluun joka tapauksessa tatuointipäivänä, mutta konsultaatioajasta maksamalla saat nähdä suunnitelmat varmasti etukäteen, ja voitte tarkemmin työstää ideaa. 

Artisti ei lähetä materiaalia etukäteen, ellei toisin sovita. Studiomme taiteilijat sopivat asiasta erikseen ja hoitavat kukin asian omalla tavallaan. Varausmaksua ei palauteta mikäli sovittuun tatuointiaikaan on alle kuukausi jäljellä. Näin varmistamme että taiteilijoillemme jää jotain käteen äkillisen peruutuksen sattuessa. Jos tatuointi-aika peruuntuu, voidaan kuitenkin tilalle katsoa toinen aika, ja varausmaksu jää talteen tätä aikaa varten. 

Emme tee tatuointeja alaikäisille edes vanhemman luvalla.

VALMISTAUTUMINEN JA TARJOILUT

Tarjoiluihin kuuluu kahvi, tee ja erinäisiä virvokkeita. Omille eväille studiolla on jääkaappi ja lämmittämiseen mikro. Voit myös tilata studiolle ruokaa kesken päivän.

 

Lainaan löytyy astioita ja ruokailuvälineitä, sekä torkkupeittoja ja pyyhkeitä jos tehtävä kuva vaatii itsensä verhoamista erikoisilla tavoilla. 

 

Pue yllesi mukavat vaatteet ja ota mukaan esimerkiksi kuulokkeet sekä omat särkylääkkeet. Keskustele puudutusrasvan käytöstä aina ensin artistin kanssa.

Rikuturso

HINNASTO

Minimiveloitus tatuoinneissa - 100€

Koko päivän tatuointiaika

Riku - 650€-850€

Satu - 500€-600€

Eleonora - 600€ 

Konsultaatio/suunnittelu - 100€-200€

Tatuointirasva - 10€-15€